Magenta voor daadkracht, energie, lichtheid en vooral levenslef.

Magenta, de kleur van Nikki Health, staat voor daadkracht, energie, lichtheid en vooral levenslef. De ballen hebben om je mouwen op te stropen. Te doen en je verantwoording daarvoor pakken. En zo voelt hij ook voor de deelnemers. 

Wat is de betekenis van de kleur magenta?
Magenta is de kleur van levendigheid, vol met levensenergie, zodat je klaar bent voor een volgende fase in je leven. Er alles aan doen om er iets moois van te maken. Voor jezelf en de ander. Het is de kleur van lekker in je vel zitten, energiek en de mooie balans tussen denken en doen. Van zien wat er mag gebeuren en zorgen dat het dan ook gebeurt. En dat hoef je heus niet altijd zelf te doen. 

Deze kleur staat voor klein geluk en kiezen voor jezelf. Dat je goed voor jezelf zorgt en niet schroomt daarvan te genieten, zoals ze schrijft in het boek “Kleuren van Geluk” van Anne-Lies Smal: Sta jezelf toe schaamteloos en over de top gelukkig te zijn. Het is een kleur als een heerlijke beste vriendin, die je helpt het allemaal minder serieus te zien en spontaner te zijn. 

Een magische meditatie 
In een magische meditatie waar je op een unieke manier een message in magenta krijgt – eigenlijk alsof je bestie je iets influistert – neem ik deze vrouwen mee op innerlijke reis. Een plek in jezelf waar deuren opengaan op deze zondagochtend die anders potdicht zouden blijven. In deze fijne, veilige maar vooral eigentijdse online omgeving worden binnen de kortste keren de meest mooie boodschappen gedeeld. En ze zijn ook zo lekker pittig, aards en vooral go girl

En nu jij. Hoe magenta jou helpt?

De stap zetten naar de volgende fase in je leven? Soms is het heel simpel. Gewoon doen! Dat ene wat best spannend is, maar waarvan je weet dat als je het doet, er een wereld van mogelijkheden voor je opent. Dat het leven niet meer hetzelfde is omdat je jezelf een ander verhaal vertelt en… daar bewijs voor hebt. 

Misschien is dit geen grote stap voor je, dat durven. Mag het dan ook fijn en vol leven voor je zijn? Jezelf verwennen zonder schuldgevoel. Gunnen! Dus je durft en je gaat jezelf eens fijn verwennen met thee en taart, of een wijntje en tapas. Je durft, doet en geniet! 

Allemaal te spannend deze me-time en verwennerij? Maak de stap van dit ritueel kleiner, maar gun het jezelf. Trek je terug op je mooiste plek thuis, zorg dat je alleen bent. Je notebook in de buurt een lekker theetje en zachte meditatiemuziek. Sluit je ogen en stel je dan eens voor hoe het zou voelen als je zou durven. Niet zozeer het bedenken, maar het voelen als je zo vrij zou zijn. Fantaseer hoe dat zou zijn.  Zet nu de stap naar Nikki Health!

Met dank aan Anne-Lies Smal van www.bloei.biz

Nicole Kardienaal

Spinal Flow Technique & Functionele gezondheid. Expert in traumaverwerking via lichaamsgerichte therapie. Trauma- en stress release, stimuleert zelfhelend vermogen van het lichaam, energetische healing, leefstijl, voeding, supplementen.

https://www.spinalflow.nl
Vorige
Vorige

Endometriose en kinderwens